updates

Dineer als een vorst in “ Royale: Party at Louis ’”

Deze week kwam het eerste spel van 2024 van de Jolly Club alweer binnen bij alle leden.

Voor het 13e Jolly Club spel heten we je van harte welkom op het koninklijke diner van Louis XIV! Als ober is het jouw taak om de kieskeurige edelen op dit extravagante feest te bedienen. Geniet in de avond van het gemaskerde bal maar raak niet te afgeleid. Niemand houdt ervan om op z’n eten te wachten!

In Royale: Party at Louis’ is het aan jou om de edelen te voorzien van hun diner. In het midden van de tafel ligt een dienblad met hierop de diverse gerechten waar een speler tijdens zijn of haar beurt uit mag kiezen. Kies een rij op kolom en leg deze bij jou edelen neer om ze van hun wensen te voorzien. Maar let op! De edelen zijn kieskeurige eters. Leg je iets neer wat niet aan hun eisen voldoet, dan verdwijnen alle voorgaande gerechten van deze edele in de prullenbak. Weet je aan de wens van de edele te voldoen, dan scoor je punten. Ben jij de ober die de avond tot een succes maakt, of zullen jouw gasten met een lege maag vertrekken?

Royale: Party at Louis’ is ontworpen door de Nederlandse spellenontwerper Wouter van Strien. Het artwork is gemaakt door Zhenya Lyapina, die voor Jolly Dutch ook Tricky Badger, Fast Food Fury en Lemur Tails illustreerde.

Dineer als een vorst in “ Royale: Party at Louis…

2024-02-23 11:18:31

Deze week kwam het eerste spel van 2024 van de…


Waag de sprong in het diepe bij In Too Deep

2023-12-07 16:45:25

Jolly Club leden werden deze maand vroeg verrast met het…


Sla je tegenstander tot moes in PULP

2023-11-02 16:56:36

Elke keer is het weer een verrassing voor de Jolly…


Het 10e Jolly Club spel is bekend!

2023-09-01 14:53:25

Wat gaat de tijd toch snel, het 10e Jolly Club…


Synergy is het 9e Jolly Club spel!

2023-07-03 12:36:29

Vorige week was het weer zo ver! De leukste verrassing…