updates

Spot de dieren in “PANDA”

In het 15e Jolly Club spel gaan we naar het Giant Panda National Park. Creëer een veilige omgeving voor je dieren. Maar pas op, levendige gebieden trekken roofdieren aan.


In PANDA bouwen de spelers samen aan het Giant Panda National Park. Scoor hierbij de meeste punten door prooidierkaarten in het park te spelen en door roofdierkaarten strategisch te plaatsen. Prooidierkaarten scoor je hierbij direct, terwijl roofdierkaarten aan het einde van het spel pas punten opleveren.

De rivier die door het park loopt, vormt het startpunt van de groei van het park. Prooidieren komen hier naartoe om te drinken, maar zijn daarmee een gemakkelijk doelwit voor de vele roofdieren die door het park sluipen. Aangrenzend aan de rivier of aan elkaar worden de prooidieren aangelegd, terwijl de roofdieren hun kans rustig afwachten. De spelers bepalen zelf wanneer hun roofdier toeslaat. Is dit gelijk als er één dier ligt, of wacht je rustig je kans af om zo meer punten te scoren? Met het gevaar dat een andere speler jou plekje inneemt, en daarmee ook jouw punten. Door strategisch te spelen en op het juiste moment toe te slaan kan je de meeste punten scoren en zo als een winnaar door het park wandelen.

PANDA is het 5e kaartspel van Adrie Drent bij Jolly Dutch, na Hot Potato!, If It Fits, Télos en Odd shop. Het artwork is gemaakt door Zhenya Lyapina, die voor Jolly Dutch ook Royale: Party at Louis’, Tricky Badger, Fast Food Fury en Lemur Tails illustreerde.

 

Spot de dieren in "PANDA"

2024-06-27 23:37:01

In het 15e Jolly Club spel gaan we naar het…


Duik ongekende rijkdommen op in “ Sea or Shore ”

2024-04-26 14:16:00

Voor het tweede spel van de Jolly Club van 2024…


Dineer als een vorst in “ Royale: Party at Louis…

2024-02-23 11:18:31

Deze week kwam het eerste spel van 2024 van de…


Waag de sprong in het diepe bij In Too Deep

2023-12-07 16:45:25

Jolly Club leden werden deze maand vroeg verrast met het…


Sla je tegenstander tot moes in PULP

2023-11-02 16:56:36

Elke keer is het weer een verrassing voor de Jolly…