Werken bij JD

Werken bij JD

Jolly Dutch groeit en zoekt daarom versterking! Als groene spellenuitgeverij geven we exclusief eco-friendly spellen uit van Nederlandse spellenauteurs. Onze missie is om families/vrienden om tafel te brengen en leuke avond te bezorgen met onze bordspellen. Ons team is gedreven door de liefde voor spellen en de wens om de wereld een stukje groener te maken. Onze spellen zijn niet alleen leuk en met passie gemaakt, maar ook milieuvriendelijk. Om onze groei en bekendheid door te laten groeien en processen te optimaliseren, zijn wij op zoek naar:


Online Marketeer

Wat krijg je?
– Werken bij de leukste bordspellenuitgever van Nederland
– Prima marktconform salaris. Dat zit tussen €2.000 en €3.000, uiteraard afhankelijk van ervaring en kwaliteit.
– Vrije indeling van werktijden: het liefste twee dagen op kantoor in Veenendaal, de overige dagen ben je flexibel
– Ruimte om je eigen functie in te delen. Jij bent de expert, dus jij kunt onderbouwen wat voor jou het beste werkt.
– Ambitieus en hecht team collega’s. Allemaal gek op spellen en met de ambitie om in elk huis een Jolly Dutch spel te hebben
– Vrijheid om naar eigen inzichten te opereren. Jij gelooft in wat je kunt en wat je doet en gaat er volledig voor.
– Personeelskorting op al onze spellen.

Wat zoeken we?
– Je bent vindingrijk: je vindt het leuk om nieuwe ideeën te bedenken om nog meer mensen onze spellen te laten spelen.
– Je vindt het tof om nog meer leads te genereren voor het unieke spellenabonnement Jolly Club (jollyclub.nl).
– Je optimaliseert onze nieuwe website en je vindt het leuk om te testen en elke keer bij te sturen.
– Je bedenkt niet alleen mailings, maar je voert het graag ook zelf uit zodat je zeker weet dat het goed komt.
– Enige ervaring met vormgeving/DTP in InDesign of Photoshop om zelf content te genereren is een pre.
– Ervaring in de spellenbranche is een pre.
– Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
– En uiteraard ken je zo’n beetje alle geheimen van social media (waaronder UGC), Google Analytics en andere slimme tools.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arnold van Binsbergen, op 06-83164283 of via arnold@jollydutch.com. Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV via vacature@jollydutch.com.
De vacature is ook hier te downloaden.


Wie is Jolly Dutch?

We worden wel de leukste bordspellenuitgever van Nederland genoemd! Dat is in ieder geval waar we wel naar toe willen groeien. Dat past helemaal bij ons DNA: we zijn gestart als hobby, die uit de hand gelopen is. De passie voor bordspellen is er niet minder om geworden: elk spel dat we maken moet een leuke beleving zijn. En dat straalt af op onze fans: ze spelen graag Jolly Dutch spellen én zijn echte ambassadeurs. Tegelijk moet onze liefde voor spellen zo min mogelijk milieu impact hebben: onze spellen worden eco-friendly geproduceerd. Voor ons is dit een vanzelfsprekendheid en kernwaarde. In een hecht team van ondernemende mensen krijg je alle ruimte en vrijheid om samen Jolly Dutch te laten uitgroeien tot de leukste bordspellenuitgever van Nederland met een Jolly spel in elk huis.


Speltesters en speldemo’ers

Wel zoeken wij altijd gemotiveerde vrijwillige speltesters en speldemo’ers. Speltesters krijgen de kans om spellen die wij ontwikkelen te testen voordat we beslissen of we deze daadwerkelijk uit willen geven. Speldemo’ers helpen mee op beurzen in binnen- en buitenland om onze spellen uit te leggen. Heb je interesse in een van deze vrijwillige rollen? Stuur dan jouw motivatie en achtergrond naar info@jollydutch.com.