updates

Nieuwe eco friendly games van Nederlandse bodem!

Kabouters, katten, Griekse Goden en oud-Hollandse molens. Vanaf dit najaar kom je het allemaal tegen in onze vier nieuwe spellen. Met het spel Polders: Flip & Write en de kaartspellen Kobito, If It Fits en Télos verdubbelen we ons assortiment! Naast dat er bij het ontwerp uiteraard gelet werd op verrassende gameplay, “herspeelbaarheid” en een leuk thema voor optimaal spelplezier, zijn twee andere factoren ook erg belangrijk bij onze nieuwe spellen.

Spellen van Nederlandse bodem

Als Nederlandse bordspellen uitgever willen we graag een platform zijn om auteurs van eigen bodem en hun spellen in het zonnetje te zetten. Al onze nieuwe releases zijn dan ook van Nederlandse auteurs. Kobito werd bedacht door Robert Brouwer, een nieuwe en opkomende ontwerper waarvan er dit najaar diverse spellen zijn verschenen. If It Fits en Télos werden ontworpen door Adrie Drent, waarvan wij al eerder het snelle kaartspel Hot Potato! uitbrachten. Polders: Flip & Write werd ontworpen door auteurskoppel Alexander Kneepkens en Inge van Dasselaar als inzending van een ontwerpwedstrijd op BoardGameGeek. Daar viel het spel al meteen in de prijzen en won het de eerste plek voor ‘beste thematisch spel’ en ‘beste spelregels’ en werd het tweede in de categorie ‘beste cover’. De grafische vormgeving werd verzorgd door de Groningse illustrator Esther Wijdeveld.

Spellen met een lage milieu impact

Naast dat we spellen uitgeven die Jolly zijn om te spelen, vinden we het ook belangrijk dat onze spellen Jolly zijn voor het milieu. Vandaar dat onze spellen geproduceerd worden in een fabriek in Polen die gespecialiseerd is spellen met een lage ecologische footprint. Voor de productie van onze drie nieuwe kaartspellen wordt gebruik gemaakt van FSC-materialen en biologisch afbreekbare inkt, lijm en plastic. Daarmee verdienen ze het eco friendly game certificaat. Voor Polders: Flip & Write bleek een volledig eco-certificaat niet mogelijk. Deze wordt wel zo duurzaam mogelijk geproduceerd door gebruik te maken van FSC-materialen. Als laatste stap wordt de carbon footprint van de productie en vervoer naar Nederland gecompenseerd door bomen aan te planten bij Trees for All.

Nu verkrijgbaar met korting!

Verrassende spellen met een leuk thema, van Nederlandse auteurs en ook nog eens milieuvriendelijk geproduceerd. Ben jij ook helemaal enthousiast geworden? Dan maken we het nog wat mooier voor je! Al onze nieuwe kaartspellen zijn nu  verkrijgbaar in onze webshop voor €12,95 exclusief verzendkosten. Word je echter lid van onze Jolly Club voor €4,99 per maand, dan betaal je nog maar €9,98 inclusief verzendkosten. Dat is een korting van ruim 20 procent! Daarnaast krijg je als Jolly Club lid ook nog een persoonlijke code voor 10% korting op onze andere spellen. En omdat we onze Club graag Jolly houden, is er geen minimale lidmaatschapstermijn, je kan op elk moment je lidmaatschap weer stop zetten. Blijf je wel lid, dan ontvang je naast al die mooie kortingen ook nog eens 6 keer paar jaar een leuk ecologisch geproduceerd kaartspel van eigen bodem! Dus waar wacht je nog op? Join the club!

Duik ongekende rijkdommen op in “ Sea or Shore ”

2024-04-26 14:16:00

Voor het tweede spel van de Jolly Club van 2024…


Dineer als een vorst in “ Royale: Party at Louis…

2024-02-23 11:18:31

Deze week kwam het eerste spel van 2024 van de…


Waag de sprong in het diepe bij In Too Deep

2023-12-07 16:45:25

Jolly Club leden werden deze maand vroeg verrast met het…


Sla je tegenstander tot moes in PULP

2023-11-02 16:56:36

Elke keer is het weer een verrassing voor de Jolly…


Het 10e Jolly Club spel is bekend!

2023-09-01 14:53:25

Wat gaat de tijd toch snel, het 10e Jolly Club…