updates

Stemmen voor Herrlof als Speelgoed van het Jaar kan nu & aankondiging van Hot Potato!

Lieve Jolly Dutchers,

Wat is het fantastisch om steeds meer berichtjes te ontvangen van backers met leuke foto’s, super reviews en heerlijke verhalen. We zijn zo blij dat het spel al bij zo’n 99.9% van de backers is aangekomen. En dat jullie het veel aan het spelen zijn tijdens deze rare corona tijden!

En hebben jullie al op ons gestemd voor verkiezing van Speelgoed van het Jaar 2020? We vinden het fantastisch als jullie dat willen doen. Stuur er gerust een berichtje over! Hoe het werkt:

 • Klik op deze link
 • Klik op de oranje knop ‘Stem en win!’
 • Scrol naar beneden en druk op de blauwe knop ‘Stemmen afronden’
 • Vul je gegevens in
 • Bevestig je stem door op de link in de email te drukken
 • Voor iedereen die al gestemd heeft, of die geen zin heeft om te stemmen, je kan ook een rating achter laten op Board Game Geek. Dus als je een BGG account hebt (of er eentje wil maken), dan zouden wij het super vinden als je een rating plaatst op de Herrlof pagina (hier te vinden). Nog een keer bedankt voor jullie steun!

  NIEUWS! Het volgende Jolly Dutch spel: Hot Potato!
  Over minder dan twee weken lanceren we ons volgende Jolly Dutch spel: Hot Potato! De preview pagina kan je hier vinden en we lanceren op dinsdag 13 oktober om 19.00 uur in de avond.

  Het is de eerste keer dat we een spel lanceren wat volledig bedacht is door externe auteurs, waardoor het extra spannend is voor ons. Zeker Alexander voelt de zenuwen, aangezien hij bij de drie vorige Jolly Dutch spellen de leidende rol had in het bedenken ervan. Arnold daarentegen strest toch nooit, dus die zal wel weer een rondje in zijn auto aan het rijden zijn. Maar deze twee Nederlandse auteurs – Thijs Roem en Adrie Drent – zijn ook fervente spelliefhebbers en dit is hun eerste spel.

  Nogmaals dank voor jullie steun en als je van ook alle kleine stapjes op de hoogte wil blijven kan je ons volgen via onze Facebook pagina en onze Instagram, en kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief op jollydutch.com.

  Stay safe en keep on playing!
  Groeten,
  Alexander & Arnold

  Stemmen voor Herrlof als Speelgoed van het Jaar kan nu…

  2020-10-02 09:51:29

  Lieve Jolly Dutchers, Wat is het fantastisch om steeds meer…


  Alle Kickstarter pakketjes verzonden!

  2020-07-15 09:32:17

  Voor al onze lieve Kickstarter backers, Alle pakketjes vanuit Hong…


  Nieuwe website is live

  2020-06-23 10:00:37

  De nieuwe Jolly Dutch website is volledig functioneel online gezet,…


  Herrlof aangekomen

  2020-06-22 16:45:05

  Na een lange vertraging is Herrlof eindelijk aangekomen in Nederland


  Herrlof campagne succesvol

  2020-02-04 16:45:20

  De crowdfunding campagne voor Herrlof heeft ruim 1.300% van het…