updates

Alle Kickstarter pakketjes verzonden!

Voor al onze lieve Kickstarter backers,

Alle pakketjes vanuit Hong Kong zijn verzonden! De communicatie met onze verzendpartner was wat uitdagend, maar het blijkt dat afgelopen vrijdag de laatste pakketjes het pakhuis in Hong Kong hebben verlaten. De Nederlandse backers zouden deze week en volgende week hun pakketjes moeten ontvangen, net als veel buitenlandse backers. In sommige gevallen kan het langer duren, maar dat is vooral naar landen zoals Chili en Brazilië.

Het ziet er naar uit dat een deel van de pakketjes met een tracking code is verstuurd, het kan dus zijn dat je automatisch al een link hebt ontvangen. Mocht je niets hebben ontvangen en benieuwd zijn of je pakketje te volgen is, stuur dan even via Kickstarter een berichtje. Op die manier kunnen we doorklikken naar je informatie en zoeken, als je een comment plaatst of een mailtje stuurt dan kunnen we niet zomaar de informatie inzien.

Board Game Geek
We zijn natuurlijk benieuwd wat jullie van Herrlof vinden, en zouden graag op de ranglijsten van Board Game Geek komen. Dus als je een BGG account hebt (of er eentje wil maken), dan zouden wij het super vinden als je een rating plaatst op de Herrlof pagina (hier te vinden).

Lokale afhaalpunten
Met de meeste Nederlandse afhalers hebben we inmiddels afspraken gemaakt over het moment en de locatie van afhalen, aangezien beurzen natuurlijk niet doorgaan. Vandaag en morgen sturen we de laatste afhalers nog een bericht om ook met hen een afspraak te maken.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2020
Een laatste stukje goed nieuws: we zijn genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2020 met Herrlof! In september en oktober is de verkiezing en zullen we zo veel mogelijk stemmen moeten zien te halen, dus tegen die tijd sturen we jullie meer informatie en hopen we op jullie stem.

Nogmaals dank voor jullie steun en als je van ook alle kleine stapjes op de hoogte wil blijven kan je ons volgen via onze Facebook pagina en onze Instagram, en kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief op jollydutch.com.

Stay safe en keep on playing!
Groeten,
Alexander & Arnold

Het verhaal achter Operation Cuckoo; de tweede- en reis editie

2023-05-30 11:20:45

Bij Spiel 2022 lanceerden we Operation Cuckoo, een heerlijk tweepersoons…


Aankondiging: Operation Cuckoo

2022-07-26 15:22:39

Jolly Dutch lanceert dit najaar een nieuw medium-sized spel genaamd:…


De allereerste Jolly Dutch Spellendag!

2022-05-12 09:56:04

Deze zomer kan je samen met je gezin of vriendengroep…


Nieuwe eco friendly games van Nederlandse bodem!

2021-10-07 09:39:58

Kabouters, katten, Griekse Goden en oud-Hollandse molens. Vanaf dit najaar…


Stemmen voor Herrlof als Speelgoed van het Jaar kan nu…

2020-10-02 09:51:29

Lieve Jolly Dutchers, Wat is het fantastisch om steeds meer…