Jolly Club

Lid worden

Maandelijks lidmaatschap

Lidmaatschap plus één nieuwe release

Lidmaatschap plus Polders: Flip & Write

Lidmaatschap plus de drie nieuwe kaartspel releases

Wat houdt het Jolly Club lidmaatschap in?
Je ontvangt maar liefst zes keer per jaar een spiksplinternieuw Jolly Dutch kaartspel. Dit zijn nieuwe releases van Jolly Dutch die nog niet in de winkel liggen én die niet van tevoren worden aangekondigd. Dus elke keer weer een verrassing! Voor slechts €4,99 per maand word je lid van de Jolly Club en ontvang je dus zes keer per jaar een kaartspel als brievenbuspakketje. Plus je ontvangt een persoonlijke code waarmee je korting krijgt op toekomstige grotere Jolly Dutch bordspellen in onze webshop.

Wat voor spellen kan je verwachten?
De drie nieuwe kaartspel releases van dit najaar (Kobito, If It Fits en Télos) zijn vergelijkbaar met de soort spellen die je via Jolly Club kan verwachten: spellen die goed speelbaar zijn voor families maar ook uitdagend genoeg zijn voor ‘veel spelers’ (ofwel hobby spelers die veel verschillende spellen spelen). De spellen zijn ook altijd wat anders. De ene keer is het misschien een twee speler spel, de andere keer een coöperatief vier speler spel en weer een andere keer een party spel voor een hele groep. Je krijgt dus juist ook spellen die je normaal niet zomaar zelf zou uitzoeken. Ideaal om eens wat anders te proberen, of als het je echt niets lijkt kan het perfect een cadeautje zijn voor iemand anders.
Daarnaast zijn de spellen die je ontvangt via Jolly Club allemaal bedacht door Nederlandse spelauteurs én CO2 neutrale eco-spellen. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van FSC-materialen en biologisch afbreekbare inkt, lijm en plastic. Daarnaast wordt de carbon footprint van zowel de productie (in Polen) als het vervoer gecompenseerd via Trees for All.

Wanneer gaat het lidmaatschap in en waarom zou ik mij nu inschrijven?
Het lidmaatschap gaat in vanaf januari 2022, we versturen de spellen telkens in even maanden en je kunt je eerste spel dus in februari 2022 verwachten. Waarom dan nu al lid worden? Je krijgt namelijk een extra bonus: je krijgt de nieuwe releases van dit najaar met een mooie korting!
Word je nu lid dan kan je bij de registratie kiezen of en welk spel je met korting wilt ontvangen. Kobito, Télos en If It Fits zijn in plaats van €12,95 exclusief verzending, exclusief voor jou als lid te krijgen voor €9,98 inclusief verzending. Ook op Polders: Flip & Write bieden we jou als lid een mooie deal: jij krijgt hem voor €19,95 inclusief verzending in plaats van €24,95 exclusief verzending. Deze spellen worden in oktober verzonden, alleen voor Polders is het nog spannend of de productie op tijd klaar is. Wil je wel lid worden, maar geen van deze spellen ontvangen, dan kan je je gewoon registreren zodat in januari het abonnement zonder problemen in kan gaan.

Klik hier voor de FAQ

Join the club!