Jolly Club

Lid worden

Maandelijks lidmaatschap

12 maanden lidmaatschap cadeau

Wat houdt het Jolly Club lidmaatschap in?
Je ontvangt maar liefst zes keer per jaar een spiksplinternieuw Jolly Dutch kaartspel. Dit zijn nieuwe releases van Jolly Dutch die nog niet in de winkel liggen én die niet van tevoren worden aangekondigd. Dus elke keer weer een verrassing! Voor slechts €4,99 per maand word je lid van de Jolly Club en ontvang je dus zes keer per jaar een kaartspel als brievenbuspakketje. Plus je ontvangt een persoonlijke code waarmee je korting krijgt op toekomstige grotere Jolly Dutch bordspellen in onze webshop.
Let op: het Jolly Club abonnement is nu alleen nog beschikbaar in Nederland door de hogere verzendkosten naar het buitenland.

Wat voor spellen kan je verwachten?
De drie nieuwe kaartspel releases van dit najaar (Kobito, If It Fits en Télos) zijn vergelijkbaar met de soort spellen die je via Jolly Club kan verwachten: spellen die goed speelbaar zijn voor families maar ook uitdagend genoeg zijn voor ‘veel spelers’ (ofwel hobby spelers die veel verschillende spellen spelen). De spellen zijn ook altijd wat anders. De ene keer is het misschien een twee speler spel, de andere keer een coöperatief vier speler spel en weer een andere keer een party spel voor een hele groep. Je krijgt dus juist ook spellen die je normaal niet zomaar zelf zou uitzoeken. Ideaal om eens wat anders te proberen, of als het je echt niets lijkt kan het perfect een cadeautje zijn voor iemand anders.
Daarnaast zijn de spellen die je ontvangt via Jolly Club allemaal bedacht door Nederlandse spelauteurs én CO2 neutrale eco-spellen. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van FSC-materialen en biologisch afbreekbare inkt, lijm en plastic. Daarnaast wordt de carbon footprint van zowel de productie (in Polen) als het vervoer gecompenseerd via Trees for All.

Klik hier voor de FAQ

Join the club!